Share/Save/Bookmark

Støtte til traktor og utstyr for å sikre fremtidig skøyteglede på Myhrer

  26.12.2022 Kl. 08:47  
Av ETF Skøyter
Innsamling til ny traktor for å få laget skøyteis på Myhrer

Vi i Eidsvold Turn Skøyter henvender oss til alle som bruker skøytebanen på Myhrer. 

Vi har måttet kjøpe ny traktor med nødvendig utstyr. Vi har mange år brukt en eldre traktor for å legge og vedlikeholde skøyteisen på Myhrer stadion.  Men alt har sin ende, og vi har i år måttet kjøpe en ny traktor for å sikre skøyteisen på Myhrer.

Skøytebanen er den eneste av sitt slag på Øvre Romerike og den er mye brukt av kommunens innbyggere og skoler i nærmiljøet, både i ukedagene, men også på helg, og det heier vi stort på da skøyteglede er viktig for oss i ETF Skøyter

Vi fikk ikke støtte fra sparebankstiftelsen eller gjensidigestiftelsen i denne omgang, og sender derfor ut et rop på internett om noen av Eidsvolls innbyggere eller bedrifter ( ja gjerne hele øver romerike) har lyst til å støtte oss med noen kroner til den nye traktoren vår.  Alle bidrag hjelper og vi blir veldig takknemmelige. 

For med en ny traktor kan vi legge is på Myhrer, og skap skøyteglede for små og store gjennom organisert aktivitet, men også så det er mulig for alle som vil gå på skøyter å få kunne gjøre det. 

OG ikke minst, er det noen som vil gå på skøyter eller er nysgjerrige på om dette er noe for dere, så er det bare å ta kontakt (se ETF skøyter sin hjemmeside for informasjon).

Håper dere har mulighet til gi en gave som sikrer fremtidig skøyteglede på Myhrer stadion!

Vennlig hilsen

Styre i Eidsvoll Turn Skøyter


Vis alle nyheter