Share/Save/Bookmark
Myhrer Stadion
Myhrer Stadion er på mange måter spesiell i skøytesammenheng. Banen er 333 meter lang, altså ikke de tradisjonelle 400. I tillegg er banen naturfrossen og ikke kunstfrossen. Det betyr at arbeidet blir desto mer krevende, og isperioden desto mer væravhengig. Gode vintre gir is fra midten av desember til starten av mars, mens milde vintre kan føre til kortere og usammenhengende isperioder. Hvert år nedlegges hundrevis av dugnadstimer for å få isen istand. Vi som klubb er velsignet med en enorm dugnadsvilje fra banekomiteen, noe vi er helt avhengig av, i og med at banen ikke er kommunal, men driftes av klubbens egne medlemmer. 333 meter er perfekt lengde for rekruttering, men banestørrelsen er også godkjent for konkurranser. Her kan man gå alt fra en langside til 10 000 meter.


Slik finner du frem
Kommer du E6 fra sør tar du av til høyre (Rv 181) i avkjøringen etter Nebbenes Kroer, rett før Eidsvolltunellen. Kommer du fra nord på E6, tar du av første avkjøring etter Eidsvolltunellen (Rv 181).
 
Herfra og til Myhrer stadion er det ca 1 km. I første rundkjøring tar du mot venstre. Følg veien i neste rundkjøring mot høyre. Her passerer du en Coop Extra-butikk som blir liggende på venstre side av veien. Følg veien ca 500 meter og ta til venstre der du kan se Bohus på venstre side. Du vil se baneanlegget på venstre side av veien etter at du har passert Coop Extra-butikken med 100 meter.
  
Kommer du fra øst, følger du Rv 181 gjennom Eidsvoll sentrum. Kjør over broen som krysser elven Vorma. Følg veien ca 3 km og ta av til høyre midt på en lang slette ved Eidsvoll brannstasjon og Bohus.