Share/Save/Bookmark

Espen Aarnes Hvammen tar en pause

  01.02.2018 Kl. 08:49  
Av ETF Skøyter
Vi har hentet ut følgene fra Espen`s eget innlegg på Facebook. 
 
Noen ganger trenger man å ta en pause, og det er tid for det nå for min del. Jeg håper på å komme sterkere tilbake etterhvert, da kjærligheten til sporten absolutt ikke er forsvunnet.

I mellomtiden oppfordrer jeg dere alle til å følge godt med og heie på mine lagkamerater som skal i ilden i OL i Sør-Korea nå i februar!

Mvh
Espen

PRESSEMELDING:

"Sesongen har vært utfordrende for skøytesprinteren Espen Aarnes Hvammen (29). Resultatene har variert, og han kvalifiserte seg ikke for OL-deltakelse i PyeongChang.
Nå har han bestemt seg for å ta en pause i satsingen.

Sesongen har ikke gått på skinner, og det har vært mange utfordringer. Det er tøft å erkjenne at OL-toget går uten meg, men kroppen har ikke fungert godt nok denne sesongen.
I samråd med trenerne og legen min, er vi blitt enige om at det riktige nå er å ta en pause, sier Espen Aarnes Hvammen om situasjonen.

Espen var første nordmann under 35.00 på 500 m da han gikk på 34,73 i Salt Lake i januar 2013.
Han fikk sitt gjennombrudd i verdenscupen i sesongen 2014/2015, da han tok sin første pallplass da han ble nummer to på 500 m i Berlin.

Skøyteforbundet støtter Espen Aarnes Hvammen i valget han har gjort.

Vi har hatt en god dialog med Espen om situasjonen, og støtter ham i beslutningen.
Skøyteforbund har full respekt for og støtter Espen i beslutningen han har tatt. Det er ikke uvanlig at det kommer perioder i en idrettskarriere der det er fornuftig å ta en pause og vurdere veien videre, sier Lasse Sætre, sportssjef i Skøyteforbundet. Vi ønsker han velkommen tilbake når han er klar for det og holder døra åpen for at han fortsatt skal kunne være en del av miljøet, også mens han har en pause."

Vis alle nyheter